9 юни 2015 г.

Полезни приложения за операционна система Firefox

Firefox е нова операционна система, която е предназначена за устройства с по-слаб хардуер. Приложенията в Firefox Marketplace са сравнително малко, но това съвсем не означава че между тях няма добре замислени.

Firefox е доста олекотена операционна система, а причината за това е че приложенията се пишат основно на HTML, освен това повечето от тях работят като уеб страници. Ето кои приложения си заслужават.

File Manager, както сигурно разбрахте по името е файлов мениджър, повечето Android устройствата го имат вграден, но при Firefox засега не е така.

os Battery е приложение което ще ви предостави информация за живота и заряда на батерията на вашето Firefox устройство. Този тип приложения не са новост, но в магазина за приложения на Firefox не са чак толкова много както при Android например.

Aviary е забавен и лесен начин да подобрите и разкрасите снимките си за секунди. Използвайте професионално проектирани филтри, магически инструменти за редактиране и още, за да създавате и споделяте невероятни снимки в мрежата.


SoundCloud както може би знаете е услуга за слушане на безплатна музика (стрийминг услуги), която между другото е една от най-добрите. По данни на компанията от Берлин услугата има над 175 млн. специални слушатели всеки месец, което е наистина много.

Weather представлява приложение за прогнозата на времето, което ще ви предостави подробна прогноза по час, ден и седмица.

Zedge e най-доброто приложение за персонализиране. Разполага с голям брой безплатни рингтонове, аларми и тапети, с които да персонализирате устройството си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар