14 декември 2015 г.

Нова доза изображения на Lumia 850 с кодово име "Honjo

В последните няколко дни постоянно се появяват изображения придружени с информация за необявената Lumia 850, а сега в мрежата се появиха нова доза изображения на Лумиата с кодово име "Honjo", разпространени от два източника - Twitter акаунта @evleaks и китайската платформа BaiDu Tieba.

Lumia 850 се очаква да бъде смартфон с 5.0 HD или 5.7-инчов дисплей с FullHD резолюция, Snapdragon 410 или Snapdragon 615 чипсет, 1GB RAM, 10MP основна PureView камера с LED светкавица + предна камера отново със светкавица.

Горното изображение разкрива че предстоящият Windows 10 смартфон ще се предлага в 4-ри цветови вариации - бяло със златиста рамка и детайли, вариант с бяло и розово злато, черно с мед, и черно с графитено.

Премиерната дата на въпросното устройство не е ясна, но е вероятно да бъде представено на MWC 2016 в Барселона - тъй като на тазгодишното издание на Световният мобилен конгрес бяха представени Lumia 640 и 640 XL, и в тази връзка може пък да видим Lumia-та с кодово име "Saana (предполагаема Lumia 650).

Няма коментари:

Публикуване на коментар