13 януари 2016 г.

Razer Stargazer е нова уеб-камера насочена към геймърите

На провелото се миналата седмица изложение CES 2016 бяха показани устройства на много различни компания, една от които е и популярната сред геймърите Razer. Компанията обяви нова уеб-камера с изключително интересни и полезни екстри, сред които ще намерите 3D камера, и управление с жестове.

Razer Stargazer е оборудвана с RealSense SR300 сензори от Intel, които позволяват премахването на задния фон, без необходимост от зелен екран, също така може да сканира в 3D всичко намиращо се в обсега на камерата. 

Камерата може да записва видео с резолюция 1280 х 720 пиксела при 60 кадъра в секунда или 1920 х 1080 пиксела при 30 кадъра. За перфектния звук се грижат два микрофона и система за притъпяване на шумове.

Друга интересна характеристика на уеб-камерата е възможността за стартиране на програми с жест, както и отключването на компютъра само с поглед. 

За да използвате камерата ще ви е необходим компютър с Intel Core процесор от 6-то поколение, USB 3.0 порт за свързване, и Windows 10 операционната система.

Продажбите на Razer Stargazer започват през второто тримесечие на годината. Цената ще бъде 200 долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар