30 януари 2016 г.

TappLock е модерен катинар със скенер за отпечатъци вместо ключалка

Канадска компания на име Pishon Lab стартира нов проект за умен смарт катинар в платформата за групово финансиране Indiegogo. Наречен TappLock, този модерен катинар има скенер за пръстови отпечатъци вместо ключалка, и предлага алармена сигнализация.

TappLock има скенер за пръстови отпечатъци, който се използва от премиум смартфони като Huawei Mate 8. Само 0.8 секунди са достатъчни на сензора за да разпознае вашия отпечатък и да отключи, а това го превръща в най-бързия катинар в света.


Приложението TappLock app, което ще бъде налично за Android, iOS и Windows 10 Mobile, ще ви позволи до отключите смарт катинара директно от смартфона, да съхранявате до 200 пръстови отпечатъка и ще може да персонализирате времето, мястото и времетраенето на достъпа.

Друга интересна характеристика на TappLock е наличието на алармена сигнализация, която ще се задейства при опит за срязване. Устройството също така е водоустойчиво, но това не е изненадващо предвид неговото предназначение.

TappLock се предлага в две версии, наречени TappLock и TappLock Lite, предлагащи до цели три години живот на батерията или до шест месеца съответно. TappLock е оборудван с акумулаторна батерия, която му позволява да зарежда смартфони, а TappLock Lite използва стандартна батерия тип копче (CR2032).

Цената е 66 $ за стандартния TappLock, и 46 $ за Lite варианта. В момента се предлага и промо пакет за 145 $, в който са включени по две бройки от двата TappLock модела. Доставките ще започнат от септември.

Източник| Indiegogo.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар