17 февруари 2016 г.

ADATA HD650X и HD710M са нови и супер защитени външни дискове

Тайванската компания ADATA Technology, водещ производител на DRAM модули и устройства за съхранение на данни, наскоро представи два нови външни дискове, наречени HD650X и HD710M. Моделите предлагат супер защитена силиконова многослойна обвивка, и капацитет до 2 TB.

ADATA HD650X се базира на модела HD650, като е предназначен за собствениците на игралните конзолите Xbox One и Xbox 360, които разполагат с максимум до 1 TB памет.

Моделът предлага издръжлив на удари при изпускане корпус, който за да пасва на външния вид на Xbox системите на Microsoft е оцветен в зелено-черна цветова комбинация.

ADATA HD710M
ADATA HD710M е моделът предназначен за компютри, който се базира на серията външни дискове с висок-клас защита HD710. За да напомнят за тази негова издръжливост, дизайнерите са облекли дискът в камуфлаж.

Моделът предлага стандарта IP68, който го превръща в прахоустойчив и издържащ на потапяне във вода до 1.5 метра за 60 минути, а благодарение на военния стандарт MIL-STD-810G е и удароустойчив.

Външните дискове са "plug-and-play" устройства, което означава, че не са им необходими драйвери за поддържаните операционни системи.  

     Съвместими системи:
  • Всички от Windows XP до Windows 10
  • Mac OS X 10.6 или по-нов
  • Linux Kernel 2.6 или по-нов
  • New Xbox One Experience

Няма коментари:

Публикуване на коментар