19 април 2016 г.

Безжичните слушалки ManO'War на Razer предлагат Chroma осветление и много дълъг живот на батерията

Razer представи безжичните слушалките ManO'War, предлагащи голям обхват и висококачествен съраунд звук, благодарение на който ще чуете всеки изтрел по време на гейминг.

ManO'War са оборудвани с 50-милиметрови говорители с неодимови магнити, осигуряващи висококачествен 7.1-канален звук, всеки от които приютен в наушници от изкуствена кожа. Отляво е поставен микрофонът, който можете да издърпате когато ви е нужен и да приберете отново когато приключите.

Слушалките работят на 2.4 GHz и в безжичен обхват от 12 метра, който може да увеличите до 14 метра с допълнителна док станция.

Налично е също така емблематичното за компанията Chroma осветление, което може да персонализирате по свой вкус, като избирате измежду 16.8 милиона цветове. Батерията позволява 14 часа работа с едно зареждане при включено Chroma осветление и 20 часа с изключено такова, което е предостатъчно дори и за най-запаления геймър.

Онлайн продажбите вече стартираха за 199.99 евро, доставките започват на 29-ти април, а по магазините ще излязат на 16-ти май.

Няма коментари:

Публикуване на коментар