28 април 2016 г.

My Bulgarian Android: Как да играете на Real Racing 3 от две или повече устройства

Real Racing 3 е сред най-популярните състезателни игри за смартфони и таблети, тя предлага страхотни графики и богат списък супер автомобили. Играта е изключително зарибяваща и ако желаете да шофирате като професионален състезател на всичките си мобилни устройства, без да губите личните си настройки, прочетете по нататък.

Ако изпълните стъпките по-долу ще може да играете на едното и да продължите от там до където сте стигнали на другото си устройство, без да губите досегашната си активност.
  1. Първо ще трябва да се логнете с Google или Facebook акаунт на двете или повече устройства.
  2. Стартирайте Real Racing 3 на устройството с което сте играли последно, натиснете бутона за настройки долу в ляво, а след това натиснете бутона с дискетата.
  3. В появилият се прозорец ще видите два големи бутона - "Backup To Cloud" и "Reastore To Device", изберете първото и изчакайте.
  4. След това влезте в играта от другото устройство и изпълнете стъпка 3, но вместо "Backup To Cloud" натиснете "Restore To Device".
Всеки път когато играете Real Racing 3 ще трябва да изпълнявате стъпки 2 и 3 на устройството с което за последно сте играли и стъпка 4 на другото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар