15 април 2016 г.

Новия бутон "Save to Facebook" запаметява съдържание за преглед по-късно

Facebook пуска нов бутон "Save to Facebook", който ще ви позволи запаметяването на съдържание от интернет, което да прегледате по-късно през акаунтът си в социалната мрежа.

До момента функцията беше налична само за съдържание, което намираме в социалната мрежа. Сега нещата се променят с новия бутон "Save to Facebook", който може да бъде вграден навсякъде в мрежата. Запаметеното съдържанието ще намерите както в уеб версията на Facebook, така и в мобилната. Бутонът вече е на разположение в сайта за разработчици на Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар