16 май 2016 г.

Безжичния говорител с Hi-Fi звук Buoy ще ви превърне в царя на плажните партита със свойте 24 часа живот на батерията

Компании като Harman Kardon, Bang & Olufsen и JBL предлагат в портфолиото си различни по вид аудио техники, сред които и безжични говорители, но цените на висококачествените модели варират между 600 и 1,300 $. Наскоро в платформата за групово финансиране Indiegogo се появи кампания за безжичен говорител, наречен Buoy, който разполага с няколко невероятни функции и с цена от само 99 $.

Buoy (преведено шамандура) е водо и удароустойчив високоговорител с 360-градусов звук и страхотен бас, който напълно зареден ще работи в продължение на 24 часа. Може да възпроизвеждате любимата си музика като свържете смартфонът си посредством Bluetooth или NFC връзка, или чрез поставяне на microSD карта памет.

Друга интересна характеристика на Hi-Fi говоритела е възможността да го използвате като външна батерия, за да зареждате смартфони, таблети и други устройства чрез вградения USB порт.

Buoy поддържа технология за прецизен многоизмерен звук, присъща за аудио техники с цени над 1000 $, които контролират нарушаването на звука чрез хардуера вместо софтуер. Устройството също така е налично в 2 версии - стандартна с размери 180 x 75 x 46 мм и два пъти по-мощна с размери 195 x 80 x 60 мм.

Поисканото финансиране е в размер на 25 000 $, от които 5 000 $ вече са събрани, като до крайния срок остават 19-ет дни. Стандартната версия се предлага за 99 $, а по-мощната за 159 $.

Източник:
|Indiegogo.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар