19 юли 2016 г.

m.e. ще подобри качеството на звука на всяко аудио устройство

Професионалния музикант и аудио инженер Джон Каша (John Kasha) създаде миниатюрното устройство m.e., което е способно да извлече по-мощен и детайлен звук от което и да е аудио устройство.

Въпросното устройство ще промени начина по който чувате музиката завинаги и ще ви накара да се почувствате като в звукозаписно студио с професионална техника. Това става чрез използването на специални нови алгоритми за подобряване качеството на звука.

Достатъчно е да свържете m.e. с някое аудио устройство и да натиснете бутона за включване отстрани, след което ще може да се насладите на всеки звук, инструмент и нота с несравнимо по-голяма яснота.


Лъскавия хромиран корпус на устройството е с размери на кибритена кутийка. Вътре е приютена батерия, която обещава 80 часа работа с едно зареждане, което пък се осъществява чрез micro-USB конектор.

Може да поръчате предварително m.e. чрез кампания в платформата за групово финансиране Kickstarter (цък), цената е 99 $ за брой и 148 $ за пакет от два броя. За да бъде реализирана кампанията е поискана сума в размер на 384 000 $, от които 66 307 $ вече са събрани, като до крайния срок остават 31 дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар