24 юли 2016 г.

Смартфон кейса MESUIT подкарва Android на iPhone

Собственик сте на iPhone, но вие писнало от iOS и искате да изпробвате операционна система Android - какво ще направите. Може да си закупите втори смартфон, или пък може да си закупите кейса MESUIT, който ще ви позволи да стартирате и двете операционни системи на един телефон. 

И двете операционни системи (iOS и Android) работят по едно и също време - първата се захранва от iPhone, а другата от кейса, който се свързва към lightning конектора на смартфона и използва собствен процесор, RAM памет и слот за SIM-карта. MESUIT има още вградена батерия и памет за съхранение, които могат да бъдат споделени с iPhone.

Освен в два размера - за iPhone 6/6s и iPhone 6 Plus/6s Plus, кейса се предлага и с различни батерии - 1,700 mAh при стандартните модели и 2,500 mAh при моделите Plus.

Кейсовете разполагат с MediaTek MT6753 процесор, 2GB RAM, 16/32/64 или 128GB вградена памет, 802.11b/g/n Wi-Fi и Bluetooth 4.0.

Аксесоара се продава в Китай през страницата на производитела и през онлайн магазина JD.com, цената започва от около 150 $.

Да се надяваме кейса скоро да се появи в някой международен магазин или платформа за групово финансиране, за да може и българските iPhone потребители да се доберат до някой бройка.

Всъщност това не първият кейс, който позволява използването на Android приложения на iPhone. В началото на юни блогър на име Ник Лий показа подобен кейс (на снимката), който изработил саморъчно. Въпреки това, този модел би коствал много повече усилия и финанси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар